Voor een tientje naar de VS vliegen met Ryanair

Ryanair baas O’Leary

Als het aan Ryanair-topman Michael O’Leary ligt dan stappen we over een paar jaar massaal het vliegtuig in naar de Verenigde Staten voor slechts tien euro. Dat zegt de topman van Ryanair in een interview in het Duitse Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung. Bovenop die tien euro komen nog wel de kosten voor je bagage en eten en entertainment aan boord.

Voordat het zo ver is moet er nog wel het één en ander gebeuren. Momenteel doet Ryanair namelijk nog helemaal geen langeafstandsvluchten, en dat zit er voorlopig ook nog niet in. Ryanair heeft momenteel geen vliegtuigen beschikbaar en toestellen kopen is momenteel erg duur. Als daar verandering in komt dan wil Ryanair een dochteronderneming beginnen met vijftien tot twintig vliegtuigen, die vanuit negen Europese bestemmingen naar de Verenigde Staten zouden vliegen.

Het is overigens niet de eerste keer dat O’Leary roept zulke plannen te hebben. In 2007 was dit ook al aan de orde.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Ryanair wil transatlantische maatschappij oprichten
Lees ook:RyanAir-baas wil naar Amerika vliegen vanaf € 10
Lees ook:Topman Ryanair noemt veiligheidsgordels waardeloos
Lees ook:Ryanair werkt met Google aan nieuwe manier van tickets boeken
Lees ook:Over 2 jaar voor 10 euro naar New York met RyanAir

Geen reacties // Reageer