Van Zweden naar Spanje vliegen zonder toilet aan boord

Wie vandaag vanuit de Zweedse stad Göteborg naar het Spaanse Malaga wilden vliegen met Ryanair kwamen van de koude kermis thuis. Ze konden mee, maar dan moesten ze wel hun plas de hele reis ophouden. Via de omroepinstallatie van het vliegveld werd de reizigers medegedeeld dat er geen functionerende toiletten aan boord van het toestel waren en dat de reizigers dus op het vliegveld nog naar het toilet moesten gaan.

Voor veel reizigers was dat een reden om huiswaarts te keren. Dat was voor sommigen niet de eerste keer deze week. Een dag eerder hadden een aantal passagiers al vier uur doorgebracht in een toestel van Ryanair maar wegens een storing kon dit vliegtuig niet vertrekken.

Passagiers die toch meegingen met het toestel zonder wc’s kregen ter compensatie een pakje drinken. De houdbaarheidsdatum hiervan bleek echter al bijna een halfjaar verstreken.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Air Berlin vliegtuig slipt van startbaan in Dortmund
Lees ook:RyanAir vliegtuig landt op verkeerde eiland
Lees ook:Ryanair: ‘driekwart passagiers wil staan’
Lees ook:Ryanair stationeert Boeing 737-800 op Eindhoven Airport
Lees ook:RyanAir toestel van de landingsbaan, 186 gewonden

Geen reacties // Reageer