KLM schrapt vlucht naar Tel Aviv

De vlucht van 20.50 van Schiphol naar Tel Aviv door KLM (vlucht KL0461) is vanavond geschrapt. De onduidelijke veiligheidssituatie bij de stad in Israël is dasr de reden voor. Een woordvoerder van KLM maakte dit nieuws bekend. KLM is niet de eerste die vluchten naar Tel Aviv schrapt. Ook de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft alle vluchten van de komende 24 uur naar Tel Aviv geschrapt. KLM kijkt per vlucht de komende dagen of deze geschrapt gaan worden. De situatie wordt per dag bekeken. De directe aanleiding voor het schrappen van de vlucht zijn de raketbeschietingen vanuit de Gazastrook. Vlakbij het vliegveld van Tel Aviv was vandaag een ontploffing.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:KLM stopt met vluchten naar Iran, Khartoum en Addis Abeba
Lees ook:Ook intercontinentale vluchten KLM geannuleerd tot maandag 14.00 uur
Lees ook:Schiphol dicht tot maandag 14.00 uur
Lees ook:Koning Willem-Alexander toont medeleven met nabestaanden ramp MH17
Lees ook:Babypaspoortfoto meer dan 8 miljoen keer bekeken

Geen reacties // Reageer