Vliegtuig AH5017 neergestort in Mali

Een vliegtuig van Air Algérie is in het noorden van Mali neergestort. Volgens de Franse minister van Transport zaten in het vliegtuig veel Fransen. Air Algérie bevestigt dat er in ieder geval vijftig Fransen in het vliegtuig aanwezig waren op het moment dat het vliegtuig neerstortte. Verder zouden er Libanezen, Spanjaarden, Canadezen, Belgen, Algerijnen en Duitsers aan boord van het vliegtuig zijn. Het vliegtuig met in totaal 119 inzittenden was op weg van Burkina Faso naar Algerije. Vijftig minuten nadat het vliegtuig opsteeg in Ouagadougou verloor Air Algérie het contact met de cockpit.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Photo credit: Foter / Creative Commons Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

 

Lees ook:Air Algérie verliest contact met AH5017
Lees ook:Malaysia Airlines gaat 6000 banen schrappen
Lees ook:Al 200 medewerkers van Malaysia Airlines nemen ontslag
Lees ook:Naaktzones ingesteld in München
Lees ook:Luchtvaartwereld opnieuw opgeschrikt door drama: Vliegtuig TransAsia stort neer op woonwijk

Geen reacties // Reageer