Drukste dag van het jaar voor Schiphol

Op Schiphol is het altijd druk, maar vandaag is de verwachting dat dit de drukste dag van het jaar gaat worden. 190.000 reizigers zullen vandaag via het vliegveld reizen. Vorig jaar was dat op de drukste dag 180.000 mensen. De stijging zou te wijten zijn aan dat de economie weer wat aantrekt. Reizigers moeten rekening houden met langere wachttijden. Schiphol adviseert reizigers om alvast thuis in te checken.

Normaliter wordt in de zomerperiode, wanneer het het drukst is op Schiphol, de wachttijd opgeleukt met entertainment. Wegens de vliegtuigcrash vorige week met de MH17 van Malaysia Airlines is dat deze zomer niet het geval.

Schiphol verwacht dat veel mensen vandaag ook een bezoekje zullen brengen aan vertrekhal 3 waar bloemen neergelegd kunnen worden. Inmiddels is er al een grote bloemenzee ontstaan. Deze bloemen zullen nog zeker enkele dagen blijven liggen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Vandaag drukste dag Schiphol
Lees ook:recorddrukte verwacht op Schiphol
Lees ook:Morgen drukste dag op Schiphol van 2012
Lees ook:De Chinese Muur
Lees ook:Apeldoorn populair bij dagjes mensen na aanslag op Koningin Beatrix

Geen reacties // Reageer