Nieuw bij Arke: Met Dreamliner naar Sint Maarten

stmaarten

Kon je eerst alleen nog met KLM naar Sint Maarten vliegen, vanaf november vliegt Arke ook naar the friendly island. Arke gaat de vluchten naar Sint Maarten uitvoeren met de  Dreamliner, in combinatie met Curaçao.

De Dreamliner vliegt vanaf november 2 keer per week naar het tropische eiland  en zal vliegtickets aanbieden die 20% goedkoper zijn dan de tickets die KLM verkoopt. Zo kost een 9-daagse pakketreis naar Sint Maarten straks 699 euro bij Arke. En dat is inclusief hotel en transfers. Stevige concurrentie dus voor KLM, die 3 keer per week naar Sint Maarten vliegt. KLM heeft altijd gezegd  ”nooit bang te zijn voor eerlijke en gelijke concurrentie.”

Sint Maarten ontvangt jaarlijks circa 17.000 Nederlanders, van de in totaal 580.000 buitenlandse toeristen. Meer dan de helft hiervan komt uit de VS. Arke wil het aantal Nederlandse toeristen op Sint-Maarten jaarlijks verdubbelen naar meer dan 30.000. In vergelijking met het aantal toeristen op Aruba, Bonaire en Curacao is dit niet veel. Deze zogeheten ABC-eilanden ontvangen jaarlijks 200.000 Nederlanders.

Arke heeft op dit moment 2 Dreamliners. Aan het eind van deze maand ontvangt de luchtvaartmaatschappij de 3e Dreamliner.

 

Lees ook:Nieuw bij Arke: Vanaf Eindhoven naar Antillen vliegen
Lees ook:What’s in a name? Win een Dreamliner met jouw naam erop
Lees ook:Arke vliegt toch niet via Eindhoven naar Antillen
Lees ook:Nieuw bij KLM: Dreamliner
Lees ook:Orkaan Irma: TUI niet naar Sint Maarten, Bahama’s ontruimd, noodtoestand Florida

Geen reacties // Reageer