Agressieve passagier getaserd door politie

Een toestel van Easyjet stond gisteren op Londen Gatwick klaar om te vertrekken naar Belfast, toen een passagier compleet door het lint ging. De politie moest erbij komen en taserde hem neer. De man was zo boos omdat hij 2 tassen bij zich had en dat mag natuurlijk niet.

Een 37-jarige man uit Belfast kwam het vliegtuig in en een stewardess zag dat hij 2 tassen had meegenomen. 1 stuk handbagage mag nog volgens de regels, maar 2 tassen meenemen mag niet. De stewardess sprak de man aan en vertelde hem dat hij maar 1 tas mee mocht nemen aan boord.

De man werd toen zo kwaad dat hij begon te schelden en agressief werd. De politie werd gebeld en deze kwam al snel aan boord. De man was nog steeds agressief en dus zat er voor de politie niks anders op dan hem neer te taseren en hem daarna te arresteren. Er was paniek in het vliegtuig en kinderen moesten huilen.

De passagier werd meegenomen voor verhoor. De andere passagiers moesten ook het vliegtuig verlaten, zodat de politie het vliegtuig kon checken. Pas 3 uur later werd het vliegtuig weer vrijgegeven en kon het toestel weer vertrekken naar Belfast. Hoe het nu met de man is, is onbekend.

Bron: AD.nl 

 

Lees ook:Verdachte passagier: Toestel EgyptAir in Brussel 1 dag later vertrokken
Lees ook:Piloot maakt noodlanding om dronken en agressieve passagier
Lees ook:Stewardess kondigt crash aan
Lees ook:Nederlander draait door in vliegtuig
Lees ook:Vliegtuig Air France maakt noodlanding om verdacht pakketje

Geen reacties // Reageer