Vliegveld Bali heropend

denpasar

Goed nieuws voor alle vakantiegangers die gestrand zijn op Bali. Het vliegveld van Bali is vanochtend weer heropend.

Het belangrijkste vliegveld van Bali moest dinsdag de deuren sluiten. Door een aswolk bleven alle vliegtuigen op de grond, werden er 700 vluchten geschrapt en waren er 400 Nederlanders gestrand op Bali. De wind is nu gedraaid en de gevaarlijke asdeeltjes zijn ineens uit de lucht verdwenen. Vliegtuigen kunnen weer vertrekken en de Nederlanders kunnen weer naar huis.

Het is niet voor het eerst dat een aswolk roet in het eten gooit van vele reizigers. Afgelopen juli moest het vliegveld ook al een paar dagen sluiten, ook vanwege een aswolk, maar dan van een andere vulkaan, Honderden Nederlanders zaten vast.

Lees ook:Vliegveld Bali dicht vanwege aswolk
Lees ook:Aswolk-update: 400 Nederlandse toeristen gestrand op Bali
Lees ook:Aswolk Bali: Denpasar Airport weer gesloten
Lees ook:Aswolk Bali: Denpasar Airport weer open
Lees ook:Aswolk Bali: Vliegvelden gesloten, vluchten geannuleerd, toeristen gestrand

Geen reacties // Reageer