Na kritiek: Transavia schrapt tussenstop in Athene

Afgelopen vrijdag schreef ik al over Transavia die zijn crewleden niet meer in Egypte liet overnachten. Daar ontstond zoveel ophef over in de media, dat de luchtvaartmaatschappij deze beslissing snel weer terug heeft gedraaid.

Volgens Transavia was het voor de crews te onveilig om in Egypte te overnachten. De vliegtuigen maakten daarom een tussenstop in Athene, waar nieuw personeel aan boord kwam. Het personeel hoefde dan niet in Egypte te overnachten. Passagiers waren boos en verbaasd over deze maatregel. De reis duurde nu ineens een stuk langer en zij vroegen zich dan ook af waarom Egypte wel voor crews, maar niet voor toeristen onveilig was.

Transavia heeft nu besloten om de gewraakte tussenstop te schrappen. In plaats daarvan gaat er nu een extra crew mee op de vlucht, zodat het personeel binnen zijn werkuren blijft.

Lees ook:Crewleden Transavia overnachten niet meer in Egypte
Lees ook:Terreurdreiging doet Transavia besluiten niet te vliegen naar Sharm-el-Sheikh
Lees ook:Morgen: Cabinepersoneel KLM gaat langer staken
Lees ook:Transavia stopt met vluchten vanaf Maastricht
Lees ook:Nederlandse toeristen voelen zich gedwongen naar Egypte te gaan

Geen reacties // Reageer