Lastige Chinese passagiers: Chinese luchtvaartmaatschappijen voeren zwarte lijst in

China is helemaal klaar met Chinezen die zich misdragen in het vliegtuig. 5 Chinese luchtvaartmaatschappijen voeren dan ook een zwarte lijst in voor lastige vliegtuigpassagiers.

Incidenten met Chinese passagiers in het vliegtuig komen steeds vaker voor. Ze proberen de deur te openen, maken ruzie met andere passagiers of de stewardess krijgt klappen. Dit komt allemaal in het nieuws en dat is volgens het Chinees toerismebureau niet goed voor het imago van China. Tijd dus voor actie.

5 Chinese luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air China, Chinea Eastern Airlines, China Southern Airlines, Hainan Airlines en Spring Airlines hebben deze lijst nu ingevoerd. Passagiers die zich in het vliegtuig of op het vliegveld hebben misdragen en een boete hebben gekregen, krijgen een plekje op deze lijst. Wie op de lijst staat, krijgt te maken met bepaalde beperkingen. Wat die beperkingen zijn, is nog niet bekend.

Lees ook:China komt met zwarte lijst lastige Chinese toeristen
Lees ook:Foutje: Chinese passagier opent vliegtuigdeur voor wat frisse lucht
Lees ook:Chinese media in actie tegen vieze toerist
Lees ook:Groot-Brittannië wil zwarte lijst dronken Britse passagiers
Lees ook:Zwarte lijst met luchtvaartmaatschappijen; Phuket Air mag weer vliegen

Geen reacties // Reageer