Spectaculaire kortingen bij EasyJet

EasyJet is een van de grootste lowcost maatschappijen van Europa. Wil je goedkoop vliegen dan is EasyJet vaak de eerste maatschappij die bij je opkomt. En het wordt nog gekker: ze lanceren vandaag de grootste kortingsactie ooit, met kortingen tot 25% op vluchten tussen 3 februari en 14 juli 2010, inclusief Valentijnsdag, Pasen en voorjaarsvakantie. Dit betekent enorme kortingen op meer dan 22 miljoen vliegtuigstoelen. Vrijdag 8 januari en dinsdag 12 januari kun je inloggen op de easyJet website om je tickets te boeken.

LateRooms, easyJet´s hotelpartner biedt consumenten meer dan 70% korting op accommodatie tussen 3 februari en 14 juli 2010.

Europcar, easyJet’s autoverhuur partner biedt een gratis upgrade van economy naar compact op huurauto´s die geboekt worden tussen 3 februari en 14 juli 2010.

 

Als dat nog niet genoeg is om je te verleiden, easyJet heeft ook gigantische aanbiedingen met betrekking tot parkeren, vakantie transfers en Airport lounges. Je vluchten, de huur van auto´s en hotels kun je op easyJet.com nu voor nóg minder geld boeken.

 

Kan het allemaal nog aantrekkelijker?

Lees ook:Arkefly non stop naar Toronto in Canada
Lees ook:Tot 50% korting op hotels wanneer je met EasyJet vliegt
Lees ook:Goedkoop vliegen: KLM zet mes in ticketprijzen
Lees ook:Easyjet: tot 14.00 uur geen vluchten
Lees ook:EasyJet breidt vluchten vanaf Schiphol uit. Nu ook van Amsterdam naar Praag

Geen reacties // Reageer