Starbucks koffie op alle EasyJet vluchten

easyJet heeft vandaag aangekondigd dat het na de recente proef de passagiers vanaf vandaag op alle vluchten in het Europese netwerk Starbucks koffie kunnen bestellen. Hiermee maakt easyJet als eerste Europese airline een einde aan het ranzige bakkie koffie aan boord van vliegtuigen.

 

Wanneer je koffie besteld krijg je vanaf nu een grote bak Starbucks VIA Ready Brew koffie, een natuurlijk gebrande koffie, zonder bijproducten, met een rijke smaak die koffieliefhebbers verwachten van Starbucks. De koffie is beschikbaar in rijke Italiaanse Roast of nutty Colombia.

Lees ook:Starbucks eindelijk ook in Nederland
Lees ook:Easyjet hervat vluchten vanaf woensdagochtend
Lees ook:Eerste Nederlandse Starbucks Amsterdam Centraal Station
Lees ook:Easyjet: tot 14.00 uur geen vluchten
Lees ook:Spectaculaire kortingen bij EasyJet

Geen reacties // Reageer