Nederlands Elftal niet met KLM maar met Air France naar Zuid Afrika

De Telegraaf meldde vandaag dat het Nederlands elftal niet met de KLM maar met Air France via Parijs naar Zuid-Afrika vliegt. De reden zou zijn dat er te weinig businessclass stoelen aanwezig zijn in het KLM vliegtuig om spelers, staf en begeleiding in een keer comfortabel naar het WK te vliegen. De KNVB heeft vandaag gereageerd op dit bericht: “Het Nederlands elftal vertrekt na het oefenduel met Hongarije op 5 juni richting Zuid-Afrika. In tegenstelling tot een bericht in De Telegraaf heeft de KNVB de KLM daarbij niet laten vallen. De voetbalbond heeft de tickets namelijk gewoon bij de KLM geboekt”. KLLM en Air France zijn tegenwoordig één bedrijf en bij KLM kun je ook gewoon vluchten van Air France boeken. KLM vliegt allen overdag naar Johannesburg en om die reden vliegt Oranje via Parijs naar Johannesburg met Air France.

Lees ook:Massale run op vluchten naar Johannesburg voor WK finale. Hoe kom je aan vliegtickets?
Lees ook:Oranje supporters lopen niet warm voor WK voetbal Zuid Afrika
Lees ook:Met de Oranjekaravaan door Zuid Afrika tijdens het WK voetbal
Lees ook:Met de Oranjecamping veilig naar het WK voetbal in Zuid Afrika
Lees ook:Ook extra vlucht naar Kaapstad als Nederland de halve finale haalt

Geen reacties // Reageer