Hangzhou nieuwe bestemming van KLM in China

KLM start op 8 mei 2010 een lijndienst tussen Amsterdam en Hangzhou Xiaoshan Airport in China. KLM is hiermee de eerste maatschappij die een directe verbinding aanbiedt tussen Hangzhou en Europa. Met deze zesde bestemming in China, verstevigt KLM haar positie in deze snel groeiende markt. KLM is trots op deze 63e intercontinentale bestemming in haar netwerk. Met deze nieuwe lijndienst, biedt KLM maar liefst 36 wekelijkse diensten naar China. KLM versterkt hiermee de verbinding van China met Europa en de rest van de wereld”, zegt president-directeur Peter Hartman.

De nieuwe dienst wordt drie keer per week gevlogen. Vlucht KL881 vertrekt op maandag, woensdag en zaterdag vanaf Schiphol en komt de volgende dag in Hangzhou aan. Retourvlucht KL 882 vertrekt uit Hangzhou op dinsdag, donderdag en zondag en keert diezelfde dagen terug in Amsterdam. Het toestel, een Boeing 777-200ER, biedt plaats aan 318 passagiers: 35 in de World Business Class en 283 in de Economy Class.

Hangzhou is de hoofdstad van de provincie Zhejiang, die samen met de aangrenzende provincie Fujian meer dan 80 miljoen inwoners telt. Passagiers kunnen in Hangzhou gebruikmaken van doorverbindingen op vluchten binnen China. Samen met partner China Southern, biedt KLM haar klanten naast Hangzhou ook Beijing, Chengdu, Guangzhou, Shanghai en Hongkong.

Lees ook:KLM begint nieuwe lijndienst op Liverpool
Lees ook:Vueling start lowcost vlucht Amsterdam – Parijs
Lees ook:Prijsvechter AirAsia gaat vliegen op Londen
Lees ook:Arkefly non stop naar Toronto in Canada
Lees ook:Nieuwe website over vliegen in Business & First Class

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hangzhou nieuwe bestemming van KLM in China

 1. R.Thakoer

  Graag willen wij weten dat vlucht nr.881 met bestemming China
  ook een tussenstop maakt op Goa Dabolim Airport

    /  
  1. R.Thakoer

   Graag willen wij weten dat vlucht nr. kl 881 met bestemming China
   ook een tussenstop maakt op Goa Dabolim Airport te India

   Groet R.Thakoer

     /  

Comments are closed.