KLM Bring me home actie om 15.000 gestrande passagiers terug te brengen

De KLM probeert dit weekend alle passagiers die ergens zijn gestrand, weer thuis te brengen. Zo’n 15.000 KLM-reizigers zitten nog vast op buitenlandse luchthavens als gevolg van de aswolk boven Europa. De afgelopen dagen heeft de KLM 20.000 mensen naar huis gebracht. Op de website van de luchtvaartmaatschappij zit sinds gisteren een ‘breng me thuis‘-knop. Die is bestemd voor 1.000 tot 2.000 gestrande reizigers die nog geen hulp hebben gevraagd. Het gaat vooral om vakantiegangers in Azië. Via de speciale knop kunnen ze in contact komen met een team van vijftig KLM-medewerkers, die zo snel mogelijk een oplossing zoeken.

Lees ook:Alle Nederlandse gestrande KLM passagiers weer thuis
Lees ook:Luchtvaartmaatschappij Skyeurope failliet
Lees ook:Slapen op Schiphol
Lees ook:Camping vinden met je mobiele telefoon
Lees ook:20-duizend eurostar reizigers gestrand

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “KLM Bring me home actie om 15.000 gestrande passagiers terug te brengen

  1. Pingback: Alle Nederlandse gestrande KLM passagiers weer thuis | Travel