Alle Nederlandse gestrande KLM passagiers weer thuis

Alle Nederlandse KLM-passagiers die nog in het buitenland vastzaten als gevolg van het vliegverbod na de vulkaanuitbarsting op IJsland, zijn weer thuis. Dat heeft de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM vandaag gemeld.

In totaal heeft de luchtvaartmaatschappij de afgelopen week rond de 40.000 gestrande KLM-passagiers op vluchten naar Nederland geplaatst. KLM stelde het afgelopen weekeinde alles in het werk om de laatste Nederlanders terug te krijgen.

Via een speciale “breng me thuis“-knop op de website konden passagiers aangeven dat zij nog vastzaten. Hiermee wilde de luchtvaartmaatschappij tegemoetkomen aan reizigers die KLM de afgelopen week door de drukte en onduidelijkheid rond het vliegverbod niet goed had kunnen bereiken.

Lees ook:KLM Bring me home actie om 15.000 gestrande passagiers terug te brengen
Lees ook:Passagiers van vliegtuig Air Berlin na maand nog steeds op zoek naar bagage
Lees ook:Vueling heeft 50 miljoen passagiers vervoerd
Lees ook:Ryanair: ‘driekwart passagiers wil staan’
Lees ook:KLM voert druk op luchtvaartautoriteiten op: “vliegen is veilig”

Geen reacties // Reageer