Win KLM vliegtickets! Meld je aan voor de Werelddeal Pre-Sale van KLM

De KLM Werelddeal weken komen er weer aan! Meer dan 80 KLM bestemmingen gaan in de aanbieding. Vanaf woensdag kun je voor superscherpe prijzen vliegtickets boeken via KLM.nl. Maar om als eerste te kunnen genieten van de mooiste aanbiedingen moet je je eerst aanmelden voor de Werelddeal Pre-Sale. Dit kan tot dinsdagavond 14 september 18.00 uur. Wanneer je je inschrijft maak je ook nog eens kans op één van de vliegreizen voor twee personen.

Lees ook:Win vliegtickets naar een Werelddeal bestemming van KLM
Lees ook:Uitverkoop bij BMI met de better for business sale
Lees ook:Win een comfortabele vliegreis naar Aruba met KLM
Lees ook:Win 1 jaar gratis vliegen bij Transavia.com
Lees ook:Transavia Super Sale Barcelona en Londen

Geen reacties // Reageer