Eerste Wifi-vlucht gisteren de lucht in

De allereerste vlucht waarbij passagiers gebruik konden maken van Wifi was gisteren. Voor tien euro, of twintig euro voor de gehele vlucht, konden de reizigers van de KLM van Amsterdam naar Panama tijdens de vlucht internetten.De Boeing 777 heeft een antenne waardoor ook boven de oceaan gesurft kan worden.

De KLM gaat waarschijnlijk ook in zee met Albert Heijn om tijdens vluchten het online doen van boodschappen aan te bieden. Mensen kunnen dan aan bord gaan shoppen, waarna bij landing de boodschappen klaar staan of deze bij hun thuis bezorgd gaan worden.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Baby geboren tijdens KLM-vlucht
Lees ook:Gewonden bij mislukte landing Air Canada
Lees ook:vliegtuig crasht op Phuket, zeker 88 doden en 1 Nederlandse gewonde
Lees ook:Passagiers Allegiant Air verlaten vliegtuig via vleugel na vreemde geur
Lees ook:Na zoveelste incident: China komt met database lastige passagiers

Geen reacties // Reageer