KLM vliegt vanaf morgen weer naar Brussel

klmvalentijn

Luchthaven Zaventem is weer opgestart. Langzaam maar zeker zullen er steeds meer vluchten van en naar Zaventem vertrekken en landen. Ook KLM heeft nu toestemming gekregen om weer naar Brussel te vliegen.

Het vliegveld van Brussel werd op 22 maart getroffen door 2 bomaanslagen. Afgelopen zondag ging de luchthaven deels weer open met 3 vluchten. Elke dag komen er meer vluchten bij, maar het zal nog maanden duren voordat het vliegveld weer volledig in bedrijf is. KLM, die sinds de aanslagen moest uitwijken naar andere vliegvelden, heeft nu toestemming gekregen om 1 keer per dag op en neer naar Brussel te vliegen.

De eerste vluchten zijn morgen, het gaat om de vluchten KL1721 en KL1722. Heb jij toevallig een ticket geboekt voor deze vlucht(en), dan zal KLM nog contact met je opnemen over de boeking en de verscherpte veiligheidsmaatregelen op Zaventem.

Lees ook:Aanslagen Brussel: Zaventem nog tot dinsdag gesloten
Lees ook:Aswolk Bali: Denpasar Airport weer open, vluchten hervat
Lees ook:Aanslagen Brussel: Luchthaven gesloten, treinen geschrapt en aangepast reisadvies
Lees ook:Vluchten op Schiphol vertraagd, chaos in Duitsland en Frankrijk door sneeuw
Lees ook:Aanslagen Brussel: Zaventem nog gesloten, reizigers gestrand, Nederlanders vermist

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “KLM vliegt vanaf morgen weer naar Brussel

 1. Niek

  Ben benieuwd hoe het gaat met de stedentrippers daar.

    /  
 2. Trein Brussel

  Gaat gelukkig goed op luchthaven Zaventem. Ook voor het treinverkeer zijn er geen negatieve reisadviezen meer afgegeven, dus wens alle vakantiegangers/stedentrippers veilige en plezierige dagen toe.

    /  
  1. Lianne van Veen Auteur

   Dankje voor de info! Ik hoop dat meer mensen weer de stap durven te nemen om een weekendje naar Brussel te gaan.

     /  

Comments are closed.