Is Nieuw-Zeeland nog wel veilig?

Het kan je vandaag niet ontgaan zijn. Schokkend nieuws uit Nieuw Zeeland. Een Nederlands echtpaar is vannacht overvallen door locals toen zij in hun camper aan het wildkamperen waren. De overvallers dwongen het echtpaar bij verschillende pinautomaten geld op te nemen en af te staan. De overvallers hebben de vrouw ook verkracht. Een gruwelijke laffe daad!

Nieuw Zeeland is een van de populairste reisbestemmingen voor backpackers en stond tot vandaag bekend als veilig. Maar hoe veilig is het eigenlijk nog in Nieuw Zeeland? .

Tot vandaag hoorde je nooit vervelende berichten uit Nieuw Zeeland. Geen geweld, geen overvallen, geen terrorisme. Als je ergens veilig was, dan was het wel in Nieuw Zeeland. Tot vandaag? Nee, dat geloof ik niet. Waarschijnlijk is dit een ernstig incident en kun je er nog steeds veilig reizen. Al wordt er op dit moment afgeraden te gaan wildkamperen. Dus je kunt beter op een camping of in een van de vele hostels gaan slapen. Laat je vooral niet gek maken en geniet!

Lees ook:Nederlandse wereldreiziger vermoord in Venezuela
Lees ook:Bekentenis in zaak overval Nederlanders in Nieuw Zeeland
Lees ook:Politie flyert tegen wildkamperen
Lees ook:Wereldreis Australiërs eindigt in Westerschelde na 2 mijl
Lees ook:Arrestaties voor beroving en verkrachting Nederlanders in Italië

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Is Nieuw-Zeeland nog wel veilig?

  1. Pingback: Bekentenis in zaak overval Nederlanders in Nieuw Zeeland | Travel

  2. Pingback: Nederlanders beroofd in Nieuw Zeeland | Travel