Reality soap over jeugdvakantie in Zeeland

Het jeugd-sportprogramma [email protected] zendt een reality soap serie uit over een jeugdvakantie in Zeeland. Een groep jongeren tussen de 13 en 15 jaar oud is een week lang gevolgd door een cameraman. Een groep jongens en meisjes genieten van hun vakantie waarin van alles gebeurd. Natuurlijk hangt er ook liefde in de lucht en daar zijn ze (voor de camera) behoorlijk openhartig over (maar niet tegen elkaar). Momenteel is deze serie elke zaterdagmiddag om 17.00 uur te zien op Nederland 3 en wordt elke zaterdagochtend om 10.00 uur herhaald.

In de serie worden de jongens en meiden gevolgd tijdens de activiteiten die ze ondernemen. De meiden zijn op paardrijvakantie en maken de mooiste strandritten en de jongens ondernemen allerlei watersporten: brandingraften, kitesurfen, waterskiën en wakeboarden. Elke week wordt er ook een iemand uit de groep geïnterviewd waarbij het onderwerp "wie vind jij leuk? " niet vermeden wordt. Ook een nachtelijk bezoek van de meiden aan de jongenskamer mag natuurlijk niet ontbreken in de serie.

De groep was de afgelopen zomer met Simbo op vakantie in Oostkapelle. Heb je de afleveringen gemist? Dan kijk je toch gewoon via internet op [email protected]

Lees ook:Real life vakantiesoap bij [email protected]
Lees ook:Eerste zuidpoolexpeditie 16 oktober van start
Lees ook:Jongens willen vooral feesten, zuipen en sex, meisjes willen uitrusten
Lees ook:Tips groepsreizen: kies een groepsreis die bij je past qua doelgroep, leeftijdscategorie en manier van reizen
Lees ook:Bizar filmpje: kitesurfer meegesleurd door landend vliegtuig!

Geen reacties // Reageer