GoGo Tours gaat ook actieve vakanties aanbieden

Jongeren-reisorganisatie GoGo Tours heeft al lang de wens om ook actieve vakanties aan te gaan bieden. Het afgelopen jaar is daar al kleine start mee gemaakt voor het aanbieden van aktief arrangementen in Lacanau Ocean en Argeles sur Mer. Dit najaar heeft GoGo Tours de reismerken Do It, X- Travel en Trax overgenomen van Transalpino. Met name met Do It vakanties haalt GoGo alle kennis in huis om actieve vakanties aan te gaan bieden. In december zullen de nieuwe reisbrochures op de markt komen, waarin Actief zeker een prominente rol zal spelen.

Inmiddels is dit bericht achterhaald: zie GoGo Tours stopt met actieve vakanties, rondreizen en Do It Jongerenvakanties. GoGo Tours biedt geen actieve reizen aan dit jaar. Actieve jongerenreizen vindt je o.a. op Mambo.nl

Citaat uit het persbericht:

In 2007 verwacht GoGo meer dan 100.000 jongeren op vakantie te sturen met haar vijf jongerenmerken. Joost Romeijn, directeur van Sunweb: "Na de overname van touroperator HUSK eerder dit kwartaal, zetten we met deze overname opnieuw een belangrijke groeistap. Do It, X-Travel en Traxs zijn samen goed voor zo'n 22.000 reizigers en richten zich ook op actieve jongerenvakanties. We kunnen steeds meer jongeren een completer pakket van reizen aanbieden."

 

Ik ben benieuwd naar de nieuwe brochures en websites van GoGo Tours. Later daarover zeker meer.

Lees ook:GoGo Tours stopt met actieve vakanties, rondreizen en Do It jongerenvakanties
Lees ook:GoGo Tours stopt met actieve jongerenreizen
Lees ook:GoGo Tours stopt met actieve jongerenreizen, jongeren rondreizen en Do It jongerenreizen
Lees ook:TUI wil met Sunplugged marktleider in jongerenreizen worden
Lees ook:Reisorganisaties in strijd om jongeren

Geen reacties // Reageer