Wintersport zit flink in de lift

Dit jaar gaan er meer mensen op wintersport dan vorig jaar. Het aantal wintersportboekingen is met 9% gestegen ten opzichte van vorig jaar, meldt het ANVR. Met name Oostenrijk (+ 12%), Zwitserland (+ 16%) en Frankrijk (+ 6%) doen het goed. Tsjechië en Bulgarije lopen achter. De afgelopen jaren liep het aantal wintersporters flink terug. Het leek erop dat reizigers op deze vakantie bezuinigde of kozen voor een zonnige vakantie. Overigens lopen ook de winterzonvakanties 4% voor op vorig jaar. De meeste reisorganisaties merken momenteel een stijgende vraag naar vakanties. Ook de voorboekingen voor de zomer van 2007 stromen binnen. Het lijkt erop dat er in 2007 weer massaal gereisd gaat worden, veel meer dan de afgelopen jaren.

Lees ook:Nederlanders nog niet bezig met vakantie
Lees ook:Griekenland minder populair bij toeristen
Lees ook:Eindhoven Airport minder passagiers door vliegtaks
Lees ook:Vakantiebeurs heeft jongeren weinig te bieden
Lees ook:Nederlander trekt zich niets aan van Wilders film

Geen reacties // Reageer