Kreta populairste bestemming van de afgelopen jaren

De afgelopen twee jaar was Chersonissons (Kreta) de populairste bestemming van jongeren, gevolgd door Marmaris in Turkije, Lloret de Mar, Salou en Blanes in Spanje. Opvallend is de opkomst van nieuwe bestemmingen als Kroatië en Oost-Europa. Italië lijkt een beetje uit te zijn. Alleen Rimini doet het nog redelijk goed. Franse strandbestemmingen komen helemaal niet meer voor in de toplijst van bestemmingen. Was een paar jaar geleden Argeles nog een van de topbestemmingen, de laatste twee jaar laten jongeren deze bestemming links liggen.

Lees ook:Jongerenbestemmingen: what’s hot & not – jongerenreis, jongerenreizen, jongerenvakanties
Lees ook:Nederlander gaat ver op reis; de hotspots van 2007
Lees ook:‘KLM bereidt stunt voor’
Lees ook:Trends jongerenreizen 2010: Tent is ‘Hot’, maar wel met koelkast
Lees ook:China in de toekomst populairste toeristische bestemming wereldwijd

Geen reacties // Reageer