KLM lanceert nieuwe game

KLM heeft een nieuwe game gelanceerd "Fly for Fortune"
Voordat je kan spelen, vul je je favoriete bestemming in. Vervolgens is het jouw taak als vliegtuig onweerswolken en tornado’s te ontwijken. Door brandstof en buffetten te verzamelen wordt de kans dat je de finish haalt, groter. Behoor je aan het eind van het spel tot een van de beste spelers? Dan maak je kans op een KLM-ticket rond de wereld. Het spel is beschikbaar in 10 talen en deelnemers uit 58 landen kunnen meedoen

Lees ook:Win 50.000 vliegkilometers met nieuw online ArkeFly spel
Lees ook:Meer dan veertig graden in Nederland
Lees ook:Reisgadget: Gratis Navigatie en Lonely Planet op je Nokia telefoon!
Lees ook:Met je bootje over de Amazone-rivier
Lees ook:Stuur je vrouw op vakantie tijdens het EK

Geen reacties // Reageer