Kitesurfen in de sneeuw

Kitesurfen is hot! Steeds meer jongeren pakken bij goede aanlandige wind een kite en een board en gaan op het meer of op open zee uit hun plaat tijdens een kiteboard sessie. In Nederland zijn de omstandigheden vaak goed, maar in de winter moet je naar de Canarische eilanden, Brazilië of de Dominicaanse Republiek om te kunnen kitesurfen. Niet dus! Wel eens van snowkiten gehoord? In Noorwegen wordt dat veel gedaan, maar ook in Zuid Tirol (Italië) kun je prima snowkiten! Nog nooit gedaan? No problem, je kunt gewoon les nemen en na twee dagen intensieve training maak je een perfecte run op het bevroren Lago di Resia Adrenaline gegarandeerd!

Fris is het wel, maar dat doet niets af aan de kick van het kiteboarden in de sneeuw. Het Lago di Resia/Rechensee biedt zowel in zomer als winter dé kiteboard omstandigheden bij uitstek. Bij kitesurfclub ‘Adrenalina' kun je een tweedaagse cursus volgen, waarna je de vaardigheden beheerst om de sport alleen te beoefenen.

De prijs voor de cursus is 250 euro en daar zijn privé-lessen en de kite uitrusting bij inbegrepen. Als je ervoor kiest om met meerdere personen (maximaal 6) les te nemen, krijg je een aantrekkelijke korting. Meer informatie vind je op www.adrenalinakitesurfclub.com.

Lees ook:Cursus links rijden voor reizigers naar Engeland
Lees ook:Cowboy School
Lees ook:Workshops wildlife fotografie in Zuid-Afrika
Lees ook:RyanAir verlaagt tarieven voor koffers
Lees ook:Cursus ‘rijden-met-een-camper’ voor onzekere bestuurders

Geen reacties // Reageer