Met de tent naar Denemarken

Regen, kou, beetje sneeuw. Nee, als ik aan Denemarken denk, zie ik niet gelijk een ideaal land om te kamperen, maar voor iedereen die wel graag met z'n tentje naar Kopenhagen wil, is er goed nieuws. Er komt namelijk een enorme camping, vlakbij het centrum.

Heb je iets meer geld of gewoon een pesthekel aan kamperen? Dan is er ook nieuws. In Kopenhagen komt ook een nieuw hotel. En niet zomaar eentje, maar het grootste van het land.  In het gebouw komen 700 kamers en het moet in 2008 klaar zijn.

Lees ook:Amsterdam krijgt grootste hotel van Nederland
Lees ook:Bouw Noord-Korea’s grootste hotel na 25 jaar bijna klaar
Lees ook:Rondreizen Georgie Groepsreizen Georgie Singlereizen
Lees ook:Duurste hotelkamers ter wereld
Lees ook:Jumbo omgebouwd tot hotel op luchthaven in Zweden

Geen reacties // Reageer