Weer strengere regels op Schiphol

Vanaf 1 mei worden er waarschijnlijk nog strengere regels ingevoerd op Schiphol. Volgens de Telegraaf wordt er gesproken over een verplichte controle van schoenen. Iedere reiziger moet dan z'n schoenen uitdoen. Je zou maar veiligheidsmedewerker op Schiphol zijn! Ook mag je straks waarschijnlijk nog maar handbagage meenemen ter grootte van een diplomatenkoffertje. Dit bericht kom tegelijkertijd met de mededeling van luchthavendirecteur Ad Rutten dat hij de nu geldende maatregelen steeksproefsgewijs wil doen in plaats van strenge controles voor alle reizigers. Er valt dus nog een hoop te bepraten.  

Lees ook:Staking Schiphol treft vakantiegangers
Lees ook:Bodyscans of geen bodyscans?
Lees ook:Schiphol introduceert automatische paspoortscans
Lees ook:Schiphol tot maandag 08.00 dicht
Lees ook:Schiphol dicht tot maandag 14.00 uur

Geen reacties // Reageer