jongerenreizen Gardameer – jongerenreis Riva del Garda – Jongerenvakanties in Italie

Het Gardameer is een paradijs voor liefhebbers van water, wind, bergen en de Italiaanse cultuur. De Mambo camping ligt pal aan het Gardameer en dichtbij het historische centrum van Riva del Garda! Ga surfen of zeilen, verken de Dolomieten te voet of per mountainbike en geniet van de mooie steden Verona en Venetië. Andiamo!Gardameer
Ingeklemd tussen de hoge toppen van de Dolomieten ligt het grootste meer van Italië; het Gardameer. Voor velen is dit dé perfecte vakantiebestemming. Surfers en zeilers genieten van de ideale windcondities en thermiek, buitensporters leven zich uit in de prachtige Dolomieten, voor mountainbikers is dit het bikewalhalla en cultuurliefhebbers slenteren door de straatjes van de historische steden, zoals het nabij gelegen Verona. De heerlijke stranden, het helderblauwe water, de Italiaanse sfeer op de terrasjes en de prachtige uitzichten maken het plaatje compleet. Vakantievieren aan het Gardameer is puur genieten, voor iedereen!

Riva del Garda
Op de noordpunt van het Gardameer liggen de bekende plaatsen Riva del Garda en Torbole. Riva is de mooiste stad aan het meer; met typische Italiaanse steegjes, prachitge historische gebouwen, gezellige winkelstraatjes en sfeervolle pleintjes met terrassen en restaurants. Uitgaan kun je prima in de vele bars en discotheken in Riva del Garda en Torbole. Langs het meer liggen de heerlijke stranden waar je lekker kunt relaxen na een actief dagje in de bergen of op het water!

Camping Bavaria
Camping Bavaria ligt ideaal aan Porfina Beach en op twee stappen van het historische centrum van Riva del Garda. Porfina Beach is dé surfspot van Riva. Op de camping bevindt zich een professioneel surfcenter waar je surflessen kunt krijgen of materiaal kunt huren. De camping en het surfcenter beschikken over alle faciliteiten: omkleedruimten, douches, bar, pizzeria, strand, weide en veel gezelligheid. Camping Bavaria is een kleine, maar vanwege de ligging, zeer populaire camping. Mambo heeft hier een mooie plek met 2-persoons bungalowtenten voorzien van luchtbedden, een volledig ingerichte keukentent en gezellige zithoek met tafels en banken.

Beach & Active Package
Leef je uit op het Gardameer en in de Dolomieten. Voor slechts € 39 boek je een aantrekkelijk Beach & Actieve package. Drie top-activiteiten waar het Gardameer en de Dolomieten zo bekend om staan:
• Mountainbiken
• Bergwandelen
• Windsurf introductieles

Windsurf & Catamaran cursussen
Het Gardameer is een walhalla voor liefhebbers van zeilen en surfen vanege de perfecte windcondities. In samenwerking met de professionele surf- en zeilschool Surfsegnana bieden wij je de mogelijkheid om in een week tijd te leren windsurfen of catamaranzeilen:
• Beginnerscursus windsurfen (12 uur): € 219
• Beginnerscursus catamaranzeilen (12 uur) € 299

Optionele activiteiten, ter plaatse te boeken
Windsurfen | Zeilen | Catamaranzeilen | Canyoning | Tarzaning | Via Ferrata | Downhill Mountainbiken | Parapente | Excursie Verona | Excursie Venetië

 

Lees ook:Rondreizen Italie Groepsreizen Italie Singlereizen Italie
Lees ook:jongerenreizen Estartit – Costa Brava Spanje, jongerenreis in L’Estartit
Lees ook:Zeilvakantie Griekenland – Kos; Meezeilen op de Omiros of Catamaran zeilreis in Kefalos Bay
Lees ook:Actieve jongerenvakanties en Rondreizen voor jongeren by Mambo
Lees ook:Mambo organiseert nu ook jongerenreizen, groepsreizen voor jongeren en rondreizen naar o.a. Frankrijk, Italië, Spanje, Slovenië, Kroatië, Turkije, Thailand, Corsica, Toscane

Geen reacties // Reageer