GoGo Tours stopt met actieve jongerenreizen, jongeren rondreizen en Do It jongerenreizen

In het najaar heeft GoGo Tours/Sunweb de reismerken X-Travel, Traxs en Do it Vakanties overgenomen van Transalpino. Op deze manier wil GoGo haar marktpositie op het gebied van jongerenreizen verstreken. Do It, Traxs en X-Travel hadden voorheen ook leuke actieve reizen en rondreizen in Europa in het programma. De verwachting was dat GoGo dit soort reizen ook aan zou gaan bieden. Maar de Rotterdamse touroperator heeft besloten zich alleen te richten op strandvakanties op diverse bestemmingen aan de Middellandse Zee. Jongeren die van actie en avontuur houden zijn bij de reismerken van GoGo niet meer aan het juiste adres. Reisaanbieders als Mambo staan te juichen. Zij bieden wel leuke actieve jongerenreizen, zeezeilreizen in Griekenland en avontuurlijke rondreizen in Europa aan.

Lees ook:GoGo Tours stopt met actieve vakanties, rondreizen en Do It jongerenvakanties
Lees ook:GoGo Tours stopt met actieve jongerenreizen
Lees ook:GoGo Tours gaat ook actieve vakanties aanbieden
Lees ook:Trends jongerenreizen 2010: Tent is ‘Hot’, maar wel met koelkast
Lees ook:Jongerenreizen Budget Week bij TraXs: jongeren wachten met boeken vakantie

Geen reacties // Reageer