Jongeren hotspot Chersonissos op Kreta; swingen op Star Beach

Chersonissos is de jongerenbestemming van Griekenland. Inmiddels al populairder dan Llortet de Mar en Blanes. Hier kun je 24 uur per dag uit je plaat gaan. The place to be is Star Beach;.feesten, zon, zwemmen, dansen, drinken en vooral lol maken..In dit waterpark aan zee kun je tal van wateractiviteiten ondernemen, swingen in één van de vele bars, bungeejumpen, maar vooral veel andere jongeren ontmoeten. Je bent niet op Kreta geweest zonder hier minstens een dag te zijn geweest. Toegang is gratis!

Op de boulevard van Chersonissos gebeurt het. Hier vind je leuke restaurantjes met terrassen en kroegen. s Nachts kun je je prima vermaken in een van de vele bars of discotheken. Bekende clubs zijn Amnesia, Matrix en Copa Cabana. Ga je liever de kroeg in? Ga dan naar Bio BioCameo en 't Hof van Holland. .  

Naast feesten is er gelukkig meer te doen op Kreta. Een wandeling door de Samairiakloof is een absolute must als je op vakantie gaat naar Kreta. Bedenk wel dat je de avond ervoor niet te veel moet zuipen, want het is best een pittige wandeling van 16 kilometer! Ook kun je prachtige jeepsafari's maken over het eiland.

 

Een reis boeken naar Chersonissos is makkelijk. De meeste jongerenreisorganisaties bieden wel reizen naar Chersonissos aan. Het aanbod van accommodaties is groot. Als je wilt weten welke accommodatie je het beste kunt boeken, dan kun je op Zoover.nl beoordelingen van reizigers bekijken.

Jongerenreizen naar Chersonissos kun je boeken bij:

Meer info over Kreta en Chersonissos

Andere populaire jongerenbestemmingen vind je hier

Lees ook:Steeds jonger op zuipvakantie
Lees ook:Trends jongerenreizen – de hotspots van 2008; Spanje, Kreta, Kroatië én Thailand
Lees ook:Oh Oh .. meer jongeren willen naar Cherso
Lees ook:Jongerenreizen Budget Week bij TraXs: jongeren wachten met boeken vakantie
Lees ook:Examenreizen: zuipen, flirten en vooral heel veel feesten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongeren hotspot Chersonissos op Kreta; swingen op Star Beach

  1. kris

    Inderdaad Kreta is echt de jongeren bestemming in Griekenland.

      /  
  2. Pingback: Jongerenbestemmingen: what’s hot & not – jongerenreis, jongerenreizen, jongerenvakanties | Travel

Comments are closed.