Zes doden in grot op Tenerife

Vijf Spanjaarden en een Italiaan zijn in een grot op het Canarische Eiland om het leven gekomen. Ze maakten een wandeling in een grot in het noorden van het eiland en zouden een verkeerde afslag genomen hebben. Gebrek aan zuurstof en giftige stoffen van de nabij gelegen vulkaan Teide zijn de mogelijke doodsoorzaak.

Volgens de Spaanse media zou een gids de groep begeleiden, maar de gids heeft op het laatste moment afgezegd. In plaats daarvan zou hij telefonische instructies hebben gegeven. Hij zou de groep per ongeluk de verkeerde kant op hebben gestuurd.

Meer info op NU.nl

Lees ook:Na 12 jaar gaat Altamira-grot weer open voor select publiek
Lees ook:Twee kinderen verwisseld door luchtvaartmaatschappij
Lees ook:Cuba gaat zich op toerisme richten
Lees ook:Reisverslag Reisleiding – Voorbereidingstijd
Lees ook:Landen schieten te hulp bij bosbrand Rhodos

Geen reacties // Reageer