O’Neill Surfcamp Mimizan golfsurf jongerenreis – jongerenreizen – jongerenvakanties

Mimizan staat al jaren bekend als één van de beste surfspots van Europa. Het ligt in het zuidwesten van Frankrijk, vlakbij Biarritz. Mimizan is de hotspot voor jonge sufdudes en babes. Op Camping de la Plage in het centrum van Mimizan-Plage bevindt zich het O'Neill Surfcamp. Op een aparte plek op de camping staat een groot tentenkamp met een relaxte surfbar en Chilltent, waar relaxte banken staan.  Hier kun je lekker hangen na een heftige surfsessie of je kijkt een stoere surfvideo. In het O'Neil Surfcamp hangt altijd een relaxte surfsfeer.

 

Duizenden jongeren hebben hier al voor het eerst kennisgemaakt met een van de coolste sporten van dit moment: golfsurfen! Professionele Nederlandse surfleraren leren je de beginselen van het golfsurfen; eerst in theorie, maar al snel ga je de golven in om de skills onder de knie te krijgen. Daarna kun je zelf oefenen in de branding van de Atlantische Oceaan.

Naast het golfsurfen is er in Mimizan-Plage ook genoeg te beleven. Je kunt op de beachbikes een stuk gaan fietsen door de duinen of een terrasje pakken in het gezellige centrum. 's Avonds kun je losgaan in Bar Le Surf en 's nachts flink doorhalen in discotheek Le Mambo..

et Mimizan O'Neill Surfcamp is elke zomer druk bezocht door jongeren die hier hun surf & party vakantie vieren. Echte surfcracks komen zelf jaar in jaar uit terug. Diverse reisorganisaties bieden reizen inclusief vervoer, verblijf en complete beachpakketten aan.

Meer jongerenbestemmingen? Lees Jongerenbestemmingen: what's hot & not in 2007 

Lees ook:Jongerenreizen Mimizan – O’Neill Surfcamp Mimizan – jongerenreis – jongerenvakanties
Lees ook:Mimizan-plage golfsurfen relaxte surfsfeer
Lees ook:Jongerenreizen 2010 Trends; Surfvakanties Frankrijk populair, zuipvakantie is passé.
Lees ook:Top 5 beste surfcamps in Frankrijk. Surfvakantie is ‘hot’ onder jongeren
Lees ook:Surfkamp: de 5 beste jongeren surfkampen van 2011 in Frankrijk

Geen reacties // Reageer