ANWB verwacht dit weekend lange files naar de Alpen

Komend weekend begint voor het midden en zuiden van het land de krokusvakantie. Zo'n 200.000 Nederlanders reizen vrijdag en zaterdag naar de Alpenlanden. Tradditioneel reizen de meeste mensen per auto, dus verwacht wordt dat de wegen naar de Alpen met name op zaterdag 17 februari vollopen. Met name in Duitsland, rond München, worden lange files verwacht. Ook op de route naar de Franse Alpen zullen lange files staan. Het is aan te raden de piekmomenten op zaterdagmiddag te vermijden. Je kunt beter vrijdagmiddag al een flink stuk Duitsland inrijden, zodat je zaterdag al vroeg in de ochtend de Oostenrijkse grens passeert. 's Nachts doorrijden is natuurlijk ook een optie.

Lees ook:Komende zaterdag zwarte zaterdag
Lees ook:Lange files op de Europese vakantieroutes
Lees ook:Begin meivakantie files verwacht
Lees ook:Wees gewaarschuwd voor zwarte zaterdag!
Lees ook:Drukte Europese wegen verwacht tijdens Paasdagen

Geen reacties // Reageer