Man komt klaar op slapende vrouw tijdens vlucht

"Love is in the air" of zoiets. Het is in ieder geval erg populair op het moment om de liefde te bedrijven in het vliegtuig. Na Rebecca Loos en de stewardess van Qantas is dit keer een 20-jarige man aangehouden omdat hij tijdens een vlucht van Northwest Airlines is klaargekomen op een slapende medepassagier. De man is aangehouden na aankomst in Minneapolis.  Volgens de aanklacht nam de man plaats op de lege stoel naast haar, terwijl de vrouw probeerde een dutje te doen. De man betastte haar en stond vervolgens op. Daarna ontdekte de vrouw dat de man op haar was klaargekomen. 

De man was overigens medewerker van North West-airlines. Maar volgens de luchtvaartmaatschappij was hij niet aan het werk tijdens het incident. Hij riskeert nu een gevangenisstraf van zes maanden.

www.nu.nl 

 

 

Lees ook:Medewerkster gevonden voorwerpen Schiphol aangehouden voor verduistering
Lees ook:Vrouw doodgeschoten in rij voor vliegtuig
Lees ook:Vrouw valt in slaap in vliegtuig en vliegt mee terug
Lees ook:Stuur je vrouw op vakantie tijdens het EK
Lees ook:Vrouw in Canada aangevallen door beer

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Man komt klaar op slapende vrouw tijdens vlucht

 1. Nora

  Je moet er maar opkomen he…
  Arme vrouw, die heeft de rest van haar leven vliegangst :S:P

    /  
 2. Fer van Gestel

  Die man ziet ze vliegen!! Hoe haalt ie het in zijn hoofd. Hoop dat ie langer als 6 maanden krijgt en dat ie tijdens zijn straf verplicht 10 keer per dag zich moet aftrekken. Eens kijken of ie daarna nog zin heeft.

    /  
 3. peter

  moet kunnen
  beter dan oorlog voeren
  wat niet weet wat niet deert
  kinderachtige vrouw hoor

    /  
 4. Rens

  Terecht moet kunnen vind ik

    /  
 5. Sowath

  Gellof er niks van. Die vrouw heeft zich z.g. slapend gehouden en eerst heerlijk genoten van dat joggy, en in die kater er na een klacht ingediend.
  Moest wel om de stomerij-rekening betaald te kunnen krijgen.

    /  
 6. Danny

  Je moet het toch ergens kwijt kunnen … Geef die vrouw eens een spuit testosterone en ze komt klaar op de man. Dan is het evenwicht hersteld.

    /  
 7. gianna

  mannn????
  jongen zal je bedoelen!
  deze mami zou m graag onderhanden nemen…..
  hou wel van zulke avontuurlijke boys

    /  
 8. angel

  groot gelijk…gianna!!!!!

    /  
 9. patihputih

  Gelijk de ballen eraf hakken doet ie nooit weer die viezerik

    /  
 10. Niggy

  Volgens mij hoort dit thuis onder aanranding en dat is (gelukkig) verboden. Nergens in het verhaal is te herleiden dat de dame in kwestie toestemming aan de ‘jonge heer’ heeft gegeven om zijn seksuele lusten/lasten op haar te botvieren. Weg met dit soort gasten dus!

    /  
 11. angel

  ah mensen moet kunnen he! mens heeft niks misdaan! vrouw moet zich gelukkig prijzen, dat zij in der slaap antrekkelijk is gevonden! gebeurt niet zo vaak!

    /  
 12. Niggy

  Als vrouwen in hun slaap niet aantrekkelijk gevonden worden, is er toch wat mis. Ik vind, net als de wet, dat wanneer er seksuele handelingen verricht worden, dat alle partijen daarmee moeten instemmen. Het hebben of ondergaan van seks(uele handelingen) moet een vrije keuze zijn van de betrokkenen. Die vrouw heeft daar niet eens de kans toe gekregen. Moet kunnen? Mensen die dat vinden, zullen waarschijnlijk ook vinden dat pedofilie moet kunnen… De grens vervaagt behoorlijk in deze. Deze gebeurtenis is en blijft je reinste aanranding en DAT MOET NIET KUNNEN, net zo min als verkrachting.

    /  
 13. Chinito

  Nou Niggy niet zo over de toeren gaan he ik neem aan dat je een vrouw bent en als je in je slaap??? betast wordt en je voelt daar niks van! ik citeer “”De vrouw PROBEERDE een dutje te doen.De man betastte haar en stond vervolgens op. Daarna ontdekte de vrouw dat de man op haar was klaargekomen”".dan geeft dat stof tot nadenken niet waar? De vrouw zal wel gedacht hebben die egoist krijg ik wel te pakken, zo’n jonge gast weet waarschijnlijk niet dat ook zij het fijn vindt om klaar te komen en dat is in dit geval niet gebeurd. Als advokaat pleit ik deze jongen vrij van aanranding en als straftaak het schoonmaken van haar jurk en eventueel haar verlangens bevredigen, als die er nog zijn.

    /  
 14. Claudia

  Als een vrouw dit in het openbaar doet dan is ze een smerig wijf en als een man dit doet is hij me toch stoer.
  Wat een gelijke behandeling……..
  En trouwens advokaat is met een c ;-)

    /  
 15. Niggy

  Chinito, mocht ik ooit een advocaat nodig hebben, zal ik jou zeker niet kiezen, een advocaat met dusdanig weinig besef voor normen en waarden komt op mij niet bepaald betrouwbaar over. Je kan pleiten wat je wil, een rechter zal uiteindelijk beslissen en die beslissing is reeds gevallen, het vonnis is geveld. De knaap mag 6 maanden brommen. Waarom direct vragen of ik misschien wel een vrouw ben? Dit slaat ook helemaal nergens op! Er bestaan ook mannen die dergelijk gedrag beneden alle peil vinden. Als je zo nodig wil seksen in het bijzijn van anderen/met vreemden, doe dat dan in een parenclub of organiseer een orgie bij je thuis. Weet je tenminste ook zeker dat ze allemaal hun goedkeuring voor dergelijke uitspattingen hebben gegeven!

    /  
 16. Niggy

  Nog even dit Chinito; Wanneer je iemand vrij pleit van aanranding, waarom dan überhaubt nadenken over een straftaak laat staan ervoor pleiten? Is u werkelijk een advoCaat of bent u tóch een advoKaat?
  Don’t drink and drive…

    /  
 17. Leila

  Dat moet verdomme niet kunnen! het is echt belachelijk dat mensen vinden dat dit moet kunnen. Jullie laten duidelijk merken dat jullie nog nooit zoiets is overkomen. En ja, dat is mij wel, ik ben in mijn slaap aangerand, en dat heeft mijn leven beïnvloed. dus dat moet NIET KUNNEN!!!

    /  

Comments are closed.