Op je 16e zonder je ouders naar Nepal

"Pap, mam… ik heb een gave vakantie gevonden, ik wil naar Nepal". Je ouders zullen een hartverzakking krijgen als je dolenthousiast gaat vertellen dat je zonder je ouders een verre reis wilt maken. Jeah right … op je 16e? Toch is het mogelijk. Jongerenreisorganisatie Simbo biedt vanaf vandaag een avontuurlijke jongerenreis voor 15 – 19 jarigen en 16 – 21 jarigen aan naar Nepal onder begeleiding van ervaren reisleiders. Je reis begint in Kathmandu waar je de eerste dagen verblijft. Al snel trek je de Himalaya in en maak je de bekende Annapurna trekking van 5 dagen. Na de trekking ga je naar Pokhara waar net een nieuw weeshuis gebouwd is. Als reiziger van de groep kun je meehelpen aan het aankleden van het nieuwe gebouw, samen met de weeskinderen muurschilderingen maken en zelf les geven. Een unieke ervaring om mee te maken en zeker een mooie levenservaring voor een 'rijke' Nederlandse jongere. Toch niet zo'n gek idee, welke ouder wil nou niet dat zijn of haar kind iets goeds doet voor de armeren in deze wereld.

Lees ook:Homo huwelijksreizen moeten toerisme stimuleren in Nepal
Lees ook:Kinderen steeds jonger zelf op vakantie… Kids dumpen?
Lees ook:Fiets 500 kilometer door Vietnam
Lees ook:Trend: meer vrijheid tijdens je vakantie
Lees ook:Nepal wil toeristen trekken met wandelroute

Geen reacties // Reageer