Twee passagiers vallen van cruiseschip

 

Een 22-jarige man en een 20-jarige vrouw zijn zaterdagnacht overboord gevallen van een cruiseschip in de Golf van Mexico. Na een vier uur durende zoektocht zijn ze in goede gezondheid uit het water gered.

De twee vielen op zo'n 240 kilometer van het Amerikaanse Galveston vijftien tot achttien meter omlaag van het balkon van een hut op het schip, zegt een woordvoerder van Princess Cruises. Het is onduidelijk hoe dat kon gebeuren.

Nadat vrienden van de man en vrouw de bemanning hadden gewaarschuwd, keerde de kapitein van de Grand Princess het schip om te gaan zoeken. Daarbij werden felle lampen en reddingsboten ingezet. Met de boten werd na vier uur één van de drenkelingen gered, de andere werd een half uur later gevonden.

Tijdens de zoektocht naar de drenkelingen hielp de kustwacht mee. Ook een ander cruiseschip in de buurt bood hulp aan. De drenkelingen zijn onderzocht door een medisch team aan boord van het schip. Ze verkeren in goede gezondheid en hebben vermoedelijk geen verdere medische hulp nodig.

Aan boord van de Grand Princess verblijven 2783 passagiers. Zij maken een zevendaagse cruise door de westelijke Caraïben. (novum)

Lees ook:Bijna alle passagiers cruiseschip gered
Lees ook:Italiaans cruiseship slaat aanval piraten af
Lees ook:Cruiseschip met 300 opvarenden vast in ijs bij Canada
Lees ook:Vrees voor milieuramp Great Barrier Reef in Australie
Lees ook:Vastgelopen cruiseship Antarctica kan weer door

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Twee passagiers vallen van cruiseschip

 1. patricia

  moet je maar niet over de reling hangen zoiets gebeurt niet zomaar

    /  
 2. Seffie

  Ze wilden waarschijnlijk Jack en Rose van Titanic nadoen:P..Niet zo goed gelukt denk ik zo..hahaha;))

    /  
 3. gemma butter

  dat dacht ik dus ook gelijk seffie! hahaha losers

    /  
 4. sonja

  nou die zijn egt niet zo gevalle hooor…

    /  
 5. alex

  ja of ze dachten dat ze in de film speed 2 (cruise control)zaten,gevaarlijk hoor! vooral als je door de schroef aangezogen word.gelukkig zwommen ze in warm water en niet in het water bij groenland.ha ha ha

    /  
 6. Maik

  Gezellig tussen al die haaien ;p

    /  

Comments are closed.