BudgetAir: laagste prijsgarantie op vliegtickets

BudgetAir.com, een nieuwe website voor de goedkoopste vliegticket-aanbiedingen, geeft de laagste prijsgarantie op vliegtickets van gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Wanneer je ergens anders een tarief vindt dat goedkoper is dan gepubliceerd op deze website dan krijg je het prijsverschil terug. Je vindt hier vele aanbiedingen naar divere bestemmingen over de hele wereld van o.a. Transavia, Iberia, KLM en Lufthansa. BudgetAir is onderdeel van Airtrade, de grootste vliegticketshop van Nederland (bekend van o.a. vliegwinkel.nl). Jaarlijks geven ze 400.000 tickets uit, waardoor ze goede afspraken kunnen maken met luchtvaartmaatschappijen. BudgetAir.com verkoopt restcapaciteiten van de luchtvaartmaatschappijen voor aantrekkelijke prijzen.

Lees ook:Vliegtickets stijgen tot dertig procent in prijs
Lees ook:Iberia raakt meeste koffers kwijt
Lees ook:3500 banen verdwijnen bij Lufthansa
Lees ook:Grootste staking ooit. Lufthansa probeert staking piloten te verbieden
Lees ook:Stapelbedden in het vliegtuig

Geen reacties // Reageer