HERSTEL: Floortje Dessing stopt NIET met RTL Travel (update)

"Na dit seizoen stopt Floortje Dessing met RTL Travel" stond hier. Dat klopt niet. Floortje reageerde zelf met het volgende bericht:

goedemorgen! Net vers terug op Schiphol uit de amazone krijg ik een sms van een vriend met het bericht dat ik zou stoppen. Moet je helaas melden dat ik dat nog helemaal niet besloten heb! Grappig hoe zo'n verhaal dan weer in de wereld komt. Heb net een mooie reis voor het WNF gemaakt en ben het reizen nog lang niet zat; blijft geweldig om de wereld over te reizen. Wel is het zo dat ik graag meer aandacht wil gaan bestenden aan nuku hiva en andere projecten; voel dat alleen de wereld over reizen zonder er wat 'zinvols' mee te doen niet genoeg is. En nu ga ik eerst eens even lang slapen!

liefs

Floortje

 update:

15/06/07: Nu blijkt dat ze toch stopt en naar Llink gaat. 

Lees ook:Floortje Dessing stopt met RTL Travel
Lees ook:Chris Zegers stopt met RTL Travel, einde van het reisprogramma?
Lees ook:RTL Travel ook volgend seizoen op TV
Lees ook:Op reis om de Orang Utan te beschermen
Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “HERSTEL: Floortje Dessing stopt NIET met RTL Travel (update)

 1. Koert J.

  Fijn, was toch al nix.

    /  
 2. Annemieke

  Erg jammer, want vooral van de reisreportages (van Floortje zelf) genoot ik vaak. Het was informatief en in een prettig format gegoten. Tijdens de belevenissen werden mooie, serieuze, spannende en humoristische kanten van bestemmingen belicht.

    /  
 3. floortje dessing

  goedemorgen! Net vers terug op Schiphol uit de amazone krijg ik een sms van een vriend met het bericht dat ik zou stoppen. Moet je helaas melden dat ik dat nog helemaal niet besloten heb! Grappig hoe zo’n verhaal dan weer in de wereld komt. Heb net een mooie reis voor het WNF gemaakt en ben het reizen nog lang niet zat; blijft geweldig om de wereld over te reizen. Wel is het zo dat ik graag meer aandacht wil gaan bestenden aan nuku hiva en andere projecten; voel dat alleen de wereld over reizen zonder er wat ‘zinvols’ mee te doen niet genoeg is. En nu ga ik eerst eens even lang slapen!

  liefs

  Floortje

    /  
 4. Ronald

  Beste Floortje,
  Oeps… blijkbaar zijn mijn bronnen dan toch niet zo goed als ik gedacht had…. ik had het eerst bij je moeten checken. Je reactie zal ik als nieuwsbericht plaatsen ter rectificatie.

    /  
 5. patrick

  Gelukkig maar… RTL travel zonder Floortje is als Lambik zonder strikje

    /  
 6. jan

  HOAX. iedereen kan zich als floortje

    /  
 7. piet

  bizar he floortje

    /  
 8. Patrick van Zundert

  Ik hoop dat Floortje besluit door te gaan. Een echte vakvrouw die geweldige reportages maakt.

    /  
 9. eric

  I LOVE FLOORTJE!

    /  
 10. Heertjepeertje

  Gelukkig maar….. RTL travel zonder Floortje is als een anus zonder lintworm.

    /  
 11. Dr.R. Clavan

  Floortje: BROEK UIT !!!

    /  
 12. Godfather

  FLOOR GA DOOR !!!!!!

    /  

Comments are closed.