3FM DJ Michiel Veenstra start Noordpool.fm expeditie

3FM DJ Michiel Veenstra is begonnen aan zijn Noordpool.fm expeditie. Michiel Veenstra gaat de uitdaging aan om de allereerste radio uitzending vanaf de Noordpool te maken! Een ijskoude expeditie, waarvan niemand de uitkomst weet. Vanaf komende maandag 23 april maakt Michiel een week lang radio vanaf de poolcirkel! De uitzendingen van MetMichiel zijn elke dag te horen op 3FM tussen 19.00 en 22.00 uur. Ook kun je elke dag een videoverslag zien in de uitzendingen van NOS journaal op 3 om 22.30 uur op Nederland 3.

Samen met zijn expeditieleden Jurre Bosman, Maikel Steur en Marc Cornelissen gaat Michiel de strijd aan tegen de klimaatsveranderingen. Het doel van de expeditie is aandacht te krijgen voor de smeltende ijskappen. Momenteel (zondag 22 april) zitten de expeditieleden in Tromso, het noordelijkste puntje van Noorwegen, vanwaar de expedtie zal beginnen. Op Noordpool.fm kun je de avonturen van Michiel Veenstra en de andere expeditieleden volgen.  

Lees ook:3FM DJ op expeditie naar de Noordpool
Lees ook:Weg met BNN radio over de Inca Trail in Peru
Lees ook:KLM twee maanden in de sfeer van Afrika
Lees ook:Eric Corton op mijnenjacht in Cambodja
Lees ook:Weg met BNN vanaf maandag 4 juni op TVl

Geen reacties // Reageer