Martinair naar Phuket en Colombo

Martinair gaat komend winterseizoen op Phuket en Colombo vliegen. Dat meldt Reisrevue. Hiermee voldoet Martinair aan de vraag van reisorganisaties om extra vluchten naar Thailand. De keuze van Martinair om op Colombo te gaan vliegen is opvallend. De chartermaatschappij schrapte eerder Colombo uit het vluchtschema vanwege de aanhoudende onrusten in Sri Lanka. Recentelijk kondigde Martinair nog aan niet meer naar dat land te vliegen.

Colombo gaat Martinair als lijndienstbestemming aanbieden, maar een rechtstreekse vlucht naar Phuket kun je straks alleen via Oad, TUI, 333Travel en Neckermann boeken. Deze reisorganisaties kopen waarschijnlijk alle stoelen op. Phuket zal niet via de eigen website van Martinair te boeken zijn.

Lees ook:Vraag naar Sri Lanka neemt weer toe
Lees ook:Zwarte lijst met luchtvaartmaatschappijen; Phuket Air mag weer vliegen
Lees ook:Ook Martinair komt met allin prijzen
Lees ook:Martinair stopt met passagiersvluchten
Lees ook:Arkefly vliegt vaker naar Curacao, Martinair verhoogt frequentie op de Caribbean

Geen reacties // Reageer