Homo-Hotel mag hetero’s weigeren… hetero-discriminatie?

Homo's vechten over de hele wereld voor gelijke behandeling. Nederland wordt wereldwijd als één van de meest homovriendelijke landen gezien, maar Australië doet flink z'n best die positie over te nemen. Sterker nog, ze zijn daar een beetje aan het doorslaan…

Het Peel Hotel in Melbourne mag hetero-gasten weigeren. Ja, je leest het goed. Het is een beetje de omgekeerde wereld, maar waarom geen homohotel? Gat in de markt? De homosexuele eigenaren van het hotel hebben ervoor gekozen om homo's als de doelgroep aan te merken, aangezien dit hotel toch al populair is bij homo's en lesbiennes. Het Peel Hotel wil voorkomen dat het overspoeld wordt door hetero's die een kijkje komen nemen. De rechter heeft besloten het hotel een vrijstelling te geven van de Wet Gelijke Behandeling en daarmee toestemming gegeven hetero's te weigeren. Maarja… hoe check je dat iemand echt homo is?

Is dit hetero-discriminatie?

Lees ook:Homo’s mogen met 50% korting naar Sotsji
Lees ook:Nieuws: Verdwaalde homo’s in London
Lees ook:Ook Homo-Hotel in Turkije
Lees ook:Chicago beste gay-bestemming
Lees ook:Homo huwelijksreizen moeten toerisme stimuleren in Nepal

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Homo-Hotel mag hetero’s weigeren… hetero-discriminatie?

 1. Doorslaan

  homo’s krijgen zelfs voorkeursbehandelingen.. t moet niet gekker worden of dieren hebben meer rechten als mensen en de zwarte bevolking is superieur aan de blanke.. de wereld op zen kop.. ik bedoel niet alles moet getolereerd worden, gooi dat kuthotel plat of geef ze een boete, dit is tog discriminatie.. homo’s willen gelijk worden behandeld, en dit is niet gelijk, dus moeten ze ok niet zeuren als ze weer eens in elkaar geslagen zijn.

    /  
 2. Frits

  flikker toch op …. bij roze maandag bij kermis in tilburg zitten ze elkaar af te lebberen en te doen… harstikke smerig! het wordt nu gewoon commercieel .. en commercieel is geldverdiennerij …. doe NORMAAL ofzo

    /  
 3. Martijn

  dit slaat echt alles!!! die lui lopen te zeiken dat ze gediscrimineerd worden en blabla en meot je kijken wat ze nu weer flikken die vieze gasten:s
  mn hekel aan homo’s is dus toch niet zonder reden, behalve dat het abnormaal is…

    /  
 4. Nathalie

  Alleen bekrompen mensen hebben een hekel aan homo’s!!

    /  
 5. Martijn

  ik denk het niet…zelfs de beesten hebben het niet en dan zouden de mensen het wel doen? het is een welvaartsziekte….

    /  
 6. Niels

  Dat slaat echt nergens op! Zij zijn degene die over discriminatie zeiken!! ALs er een Only hetero hotel wordt geopend zou dat meteen gesloten moeten worden omdat dat als discriminatie wordt gezien! Sluiten die handel!
  En Martijn, er zit wat in je theorie!

  Mvg,

  Niels

    /  
 7. JE

  Alle hotels, stadions, treinen, openbare ruimtes, reclame borden, werkelijk overal en altijd mogen hetero’s elkaar aflebberen en als hun ruimte opeisen. Nu zijn er in de hele werled twee hotels die zich richten op homo’s en gillen ze al van ohoo discriminatie wie zijn hier nu de werkelijk mietjes.

    /  
 8. Fabian

  ben het met JE eens. Laat ze ook eens hun eigen plekje hebben.

  Bout het ons wat. Iedereen hier haat homo’s en dan vinden ze het ook nog eens als ze in hun eigen hotel zitten. Wat zeuren jullie? Heb jullie homo-haters er meteen geen last meer van. Of willen jullie er zo graag bij zitten?

    /  
 9. Danny

  Beetje jaloers zeker…. Oprotten met die idioten die denken dat ze iemand kunnen vernederen door zijn/haar seksuele voorkeur. Deze rechter is echt TOP:D!

    /  

Comments are closed.