‘Women only beach’ in Riccione: mannen en kinderen niet welkom

Af en toe wil je als vrouw de uitkledende ogen en de grijpgrage handen van de Italiaanse mannen even ontvluchten. Dat kan nu op het vrouwenstrand in Riccione aan de Adriatische kust van Italië! Mannen en kinderen zijn op dit strand niet welkom. Een plek voor de vrouw om even helemaal lekker uit te rusten zonder gejengel van kinderen en macho-Italianen om je heen. Bij de toegangsweg naar het strand staat een groot bord met een machoman in badkleding met de tekst dat zij hier niet welkom zijn. "Het is geen Lesbisch strand", zegt Fausto Ravaglia; de bedenker van dit vrouwenstrand. "dit strand is er voor vrouwen die even zichzelf willen zijn".

Dat vrouwen zich even willen ontdoen van de mannen lijkt wel een wereldwijde trend te worden. In Rusland heb je een speciale vrouweklasse in te trein en in Indonesië heb je speciale vrouwenbussen

 

Lees ook:Mannen laten vrouwen koffer inpakken
Lees ook:Speciale vrouwenbussen om sexuele intimidatie te voorkomen
Lees ook:Britten hebben liever geen vrouw achter de knuppel
Lees ook:82% van de vrouwen regelt de vakantie
Lees ook:Mannen kopen vaker reizen online dan vrouwen

Geen reacties // Reageer