Minder Nederlanders naar het buitenland op vakantie

In juli en augustus gaan er 150.000 Nederlanders minder op vakantie naar het buitenland dan vorig jaar. De komende maanden gaan 4,1 miljoen Nederlanders naar het buitenland. Toch stijgt het aantal vakanties, want in eigen land gaan er 200.000 mensen meer op vakantie. In totaal zullen dat 3,9 miljoen mensen zijn. Ook het aantal buitenlandse reizigers naar Nederland neemt met 50.000 personen toe. Deze cijfers worden gemeld door het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC).

Lees ook:Minder Nederlanders op vakantie met de kerst
Lees ook:800.000 Nederlanders gaan op kerstvakantie
Lees ook:Helft Nederlanders blijft in eigen land
Lees ook:Minder Nederlanders op vakantie deze zomer
Lees ook:1,1 miljoen Nederlanders op vakantie tijdens krokus

Geen reacties // Reageer