Bikini-show op 10 kilometer hoogte (filmpje)

De Ecuadoriaanse luchtvaartmaatschappij Icaro Air heeft een wel heel speciaal entertainmentprogramma aan boord. Schaars geklede jonge modellen paraderen in bikini over de 'catwalk' (gangpad) tijdens de vlucht van Quito naar Guayaquil. De stunt van de luchtvaartmaatschappij is een groot succes. Het aantal boekingen voor de vluchten van de komende twee weken zijn enorm gestegen. De directie van Icaro Air sluit niet uit dat de bikini show een vast onderdeel wordt van het 'inflight entertainment programm'.

 

Lees ook:Onderzoek: Dublin populaire reisbestemming in 2015
Lees ook:Griekenland minder populair bij toeristen
Lees ook:Bikini’s mogen toch in Indonesië
Lees ook:Herfstvakantie: Schiphol adviseert reizigers om op tijd te vertrekken
Lees ook:Gratis vliegen naar de wintersport

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bikini-show op 10 kilometer hoogte (filmpje)

  1. mark

    geweldig..

      /  

Comments are closed.