Turkije in een dip dankzij Geert Wilders

Als Geert Wilders (Partij voor de Vrijheid) zich weer negatief uitlaat over de islam heeft dat effect op het aantal toeristen dat een reis naar Turkije boekt. Dat zegt directeur van Turkije-specialist Corendon Atilay Uslu maandag in het Algemeen Dagblad. Ook als de discussie over de toetreding van Turkije tot de Europese Unie oplaait, daalt het aantal boekingen. "Dan denken veel mensen dat Turkije een eng land is en boeken ze geen vakantie", zegt Uslu.

Dit was het gesprek van de dag, nadat het Algemeen Dagblad dit publiceerde. Deze uitspraken van de directeur van Corendon zijn wel een beetje uit z'n verband gerukt. Lees het hele interview maar eens.

Lees ook:Homo’s mogen met 50% korting naar Sotsji
Lees ook:Steeds meer mensen kiezen voor hotel zonder kids
Lees ook:Nederlanders nog niet bezig met vakantie
Lees ook:Nederlander trekt zich niets aan van Wilders film
Lees ook:Corendon: homokorting is ‘gewone’ korting

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Turkije in een dip dankzij Geert Wilders

 1. Inpaklijst

  Ik las op de website meenemen.nl dat de vakanties naar zowel turkije als marokko minder geboekt zijn. Zij concluderen dat naaraanleiding van de hoeveelheid vakantie paklijstjes er zijn gemaakt voor die bestemmingen.

  Maar ook op ik meen vakantiereisgids.com stond dit

    /  
 2. Maikel

  Wat een onzin. Alsof een nederlander zich daardoor laat leiden. Turkije is gewoon een gevaarlijk en vies land. Bijna iedereen keert terug met buik -en griepklachten, vrouwen worden lastig gevallen, ontvoerd of verkracht, kansen op aanslagen, opdringere verkopers en die ellendige stroom aan Russen. Dat zijn de werkelijke redenen!

    /  
  1. herman

   onzin wat je schrijft
   9 jaar geweest nooit geen buikgriep gehad
   mooie vrouwen komen ze niet aan (mijn vrouw niet)
   verkrachting en ontvoering heb je niet in een 5 sterren hotel

     /  
 3. Reiziger

  Muahaha Maikel jij kan overdrijven zeg! Ik ben er ook geweest en vind het een fantastisch land. Ben noch ontvoerd nog verkracht, had geen buik of griepklachten. Gezond ben ik weer back in town.

    /  
 4. Reiziger

  ok je hebt er wel opdringerige verkopers. Maar ach, gewoon niets van aantrekken.

    /  

Comments are closed.