Dode kameel gevonden… in Zweden???

Als je met je Volvo op de Zweedse snelweg rijdt moet je oppassen vor overstekende Elanden. Nietsvermoedend reden automobilisten in de nacht van zondag op maandag op de snelweg E22 bij Karlskrona, in het zuiden van Zweden, toen ze iets op de weg zagen liggen. 'Dat zal wel een Eland zijn!'. Nog een keer kijken…. 'huh, het is een kameel'. Ok het klimaat verandert, maar toch niet zo snel? Sta je toch raar te kijken!

Waarschijnlijk is de kameel tijdens een transport uit de trailer gevallen en een tijdje achter de trailer aan meegesleurd. Tenminste dat denkt de politie, maar zeker weten doen ze het ook niet. Het dier kan ook gedumpt zijn en later aangereden zijn. De Zweedse politie is op zoek naar de eigenaar van het dier.

Lees ook:Politie Italie redt dronken varkentje
Lees ook:Noodlanding Pakistaans vliegtuig in Zweden na bommelding
Lees ook:Bootvluchtelingen bereiken Italie vanuit Marokko, 2 kinderen dood
Lees ook:Zweedse politie gaat dronken skiërs opsluiten
Lees ook:kijken, kijken… niet kopen!

Geen reacties // Reageer