Weg met BNN radio over de Inca Trail in Peru

Onlangs heb ik hier een bericht geschreven over de Inca Trail in Peru. De redactie van Weg met BNN radio, vond dit dusdanig interessant dat ik hier gisteren in de uitzending sprak met presentator Sander de Heer over deze populaire trekking naar de oude Inca Stad Machu Picchu.

Luister hier naar het audio-fragment.

Maandagavond was overigens ook de laatste uitzending van Sander de Heer als presentator van het enige reisprogramma op de radio. Sander gaat weg hij BNN en gaat voor de Vara een dagelijks ochtendprogramma op Radio 2 presenteren. Vanaf volgende week is Timur Perlin (voorheen o,a, Yorin Fm en Caz) de nieuwe presentator van Weg met BNN radio.

Weg met BNN – Radio 1 – elke maandag tussen 20.00 en 21.00

Lees ook:Martinair annuleert alle maandag vluchten
Lees ook:Heb jij een ‘echte’ Calvin Klien onderbroek?
Lees ook:Coen & Sander Show WK tour vanuit Johannesburg
Lees ook:Reisprogramma: Reisadvies Negatief op Nederland 3
Lees ook:Backpackerscafé, ouwehoeren over mooie reizen

Geen reacties // Reageer