Peking Express 2008 – de Revolutie Route vanaf 5 maart op Net5

Het avontuurlijke reisprogramma Peking Express gaat weer beginnen. Ook dit jaar geen Azië, maar Midden Amerika. Acht koppels uit Nederland en België racen tegen elkaar tijdens een helse tocht door Mexico, Nicaragua en Venezuela. Deze landen hebben alle een revolutionair verleden, of heden. Nieuw dit jaar is dat de deelnemers de eerste etappes in twee teams van vier koppels worden onderverdeeld. Ze zijn dus voor het eerst in de historie van Peking Express helemaal van elkaar afhankelijk. Peking Express: de Revolutie Route wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Roos van Acker en begint op woensdag 5 maart om 20.30 uur op NET 5.

Lees ook:Peking Express in april terug op tv
Lees ook:Net5 zoekt deelnemers voor nieuw seizoen Peking Express
Lees ook:Terug op tv: Peking Express
Lees ook:Voorproefje: De eerste beelden van Peking Express 2017!
Lees ook:Meedoen aan Peking Express? Aanmelden kan alleen vandaag nog!

Geen reacties // Reageer