Peking Express 2008 – de Revolutie Route vanaf 5 maart op Net5

Het avontuurlijke reisprogramma Peking Express gaat weer beginnen. Ook dit jaar geen Azië, maar Midden Amerika. Acht koppels uit Nederland en België racen tegen elkaar tijdens een helse tocht door Mexico, Nicaragua en Venezuela. Deze landen hebben alle een revolutionair verleden, of heden. Nieuw dit jaar is dat de deelnemers de eerste etappes in twee teams van vier koppels worden onderverdeeld. Ze zijn dus voor het eerst in de historie van Peking Express helemaal van elkaar afhankelijk. Peking Express: de Revolutie Route wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Roos van Acker en begint op woensdag 5 maart om 20.30 uur op NET 5.

Lees ook:Met je bootje over de Amazone-rivier
Lees ook:Duizend Belgische jongeren doen mee met reizend festival/liftwedstrijd
Lees ook:Voor het eerst Peking Express met alleen singles
Lees ook:Iceland Express gaat weer vliegen vanaf Eindhoven
Lees ook:Gratis op reis dankzij TomTom

Geen reacties // Reageer