Actieve jongerenvakanties en Rondreizen voor jongeren by Mambo

Jongerenreisorganisatie Mambo organiseert vanaf 2008 naast groepsreizen voor 20-ers en 30-ers ook reizen voor jongeren vanaf 16 jaar. Mambo heeft vanaf dit jaar leeftijdsgroepen ingesteld op de reizen en heeft ervoor gekozen alleen nog reizen voor de doelgroep 17-39 jaar aan te bieden. De doelgroep is opgesplitst in leeftijdscategorieën; 17-28, 20-39 en 25-39 jaar.

Mambo heeft dit jaar voor het eerst een uitgebreid aanbod jongerenvakanties, maar biedt de standaardbestemmingen als Lloret de Mar en Blanes niet aan. De meeste reizen hebben een sportief tintje.

Surfliefhebbers kunnen naar het O’Neill Surfcamp Mimizan in Frankrijk, duikliefhebbers kunnen naar l’Estartit in Spanje, windsurf & zeilliefhebbers kunnen naar Riva del Garda aan het Gardameer. Actievelingen kunnen zich uitleven in de bergen van de Pyreneeën (Axat), de Dolomieten (Dimaro) of de Sloveense Alpen (Bled). Als je liever activiteiten wilt combineren met een strandvakantie dan kun je naar Calvi op Corsica, St. Aygulf of Hyeres aan de Cote d’Azur, het Lac de St. Croix in Frankrijk of Riva del Garda in Italië  Maar Mambo biedt ook echte strandvakanties met volop mogelijkheden tot uitgaan en het maken van leuke excursies naar steden als Barcelona of Florence. Mambo heeft een aantal mooie strandbestemmingen uitgezocht, zoals Argeles sur Mer in Frankrijk, Viareggio In Toscane, l’Estartit in Spanje en Bodrum & Gumbet in Turkije.

Mambo biedt ook een aantal unieke rondreizen voor jongeren. Zo kun je per 9-persoons minibusje een rondreis maken door Slovenië & Kroatië, Spanje & Frankrijk of Italië. Maar het meest in het oog springend is de jongerenreis door Thailand. Geniet van het uitgaansleven in bangkok, verken de bergen bij Chiang Mai en ga uit je dak tijdens de Full Moon Party op Ko Pha Ngan.

Lees ook:Mambo organiseert nu ook jongerenreizen, groepsreizen voor jongeren en rondreizen naar o.a. Frankrijk, Italië, Spanje, Slovenië, Kroatië, Turkije, Thailand, Corsica, Toscane
Lees ook:Trends jongerenreizen – de hotspots van 2008; Spanje, Kreta, Kroatië én Thailand
Lees ook:jongerenreizen Gardameer – jongerenreis Riva del Garda – Jongerenvakanties in Italie
Lees ook:Mambo rondreizen jongeren in Slovenie, Kroatie, Italie en Thailand, single reizen of samen met vrienden op vakantie
Lees ook:Vakantiebeurs heeft jongeren weinig te bieden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Actieve jongerenvakanties en Rondreizen voor jongeren by Mambo

  1. Jongerenvakanties

    Ik wist helemaal niet dat mambo in deze reizen zat. Lijkt me allemaal interessant die reizen, lekker actief!

      /  
  2. jongerenreizen.nl

    Er zijn behalve Mambo nog een paar jongerenreizen aanbieders die dit soort reizen heeft: Breakloose bijvoorbeeld. Als je een overzichtje zoekt: op http://jongerenreizen.nl staan ze allemaal.

      /  

Comments are closed.